Втрата для держбюджету майже 700 млн гривень: ДБР прийшло з обшуком до Криворізької міськради (відео)

Втрата для держбюджету майже 700 млн гривень: ДБР прийшло з обшуком до Криворізької міськради (відео)
Наразі слідчі ДБР вилучають відповідні договори та іншу супровідну документацію.

У понеділок, 7 лютого, співробітники Держбюро розслідувань прийшли з обшуком до міської ради Кривого Рогу та його виконавчого комітету. За інформацією ДБР, слідчі дії пов’язані з кримінальним провадженням про службову недбалість.

Зазначається, що у квітні 2021 року міськрада уклала з одним з містоутворюючих підприємств 82 договори оренди земельних ділянок, проте, за даними ДБР, ціна на користь бізнесу була суттєво занижена.

Тому втрати для держбюджету склали майже 700 млн гривень.

У межах справи, розпочатої за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, слідчі ДБР й прийшли до міськради, щоб вилучити відповідні договори та іншу супровідну документацію.

 

Нагадаємо, раніше ДБР підозрювало, що керівництво "Голосу" розтратило понад 1 млн бюджетних гривень.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Біткоїни, ефіріуми та латкоїни: нардеп від «Слуги народу» Устенко не підтвердив право власності на криптовалюту Біткоїни, ефіріуми та латкоїни: нардеп від «Слуги народу» Устенко не підтвердив право власності на криптовалюту
Це зафіксувало Національне агентство з питань запобігання корупції.
Майже 54 мільярдів бюджетних коштів недовикористали у 2021 році Майже 54 мільярдів бюджетних коштів недовикористали у 2021 році
За січень-грудень 2021 року загальний фонд державного бюджету виконано з дефіцитом у розмірі 166,8 млрд грн при розписі на звітний період у сумі 220,9 млрд грн.
Loading...
Load next