Застосувати примусовий привід: "слуга" Кузьміних знову не прийшов до суду

Застосувати примусовий привід: "слуга" Кузьміних знову не прийшов до суду
Сергія Кузьміних впіймали на отриманні хабаря у 559 тисяч гривень.

"Слуга" Сергій Кузьміних, якого підозрюють у хабарництві, 16 лютого знову не прийшов до суду для обрання йому запобіжного засобу. ВАКС вже просить Верховну Раду повідомити нардепу про нову дату засідання. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Зазначається, що адвокатка Кузьміних Лариса Криворучко до ВАКС теж не з'явилась, хоча суд 15 лютого надіслав їй на електронну пошту лист із повідомленням про дату та час засідання.

Варто зауважити, у ЦПК стверджують, що адвокатка сьогодні надсилала до суду листа з цієї пошти. На думку судді, Криворучко знала, що лист був, але невідомо, чи вона його відкривала. У клопотанні правозахисниці зазначено, що вона нібито нічого не отримувала від суду.

Додамо, захисниця та підозрюваний не беруть слухавку. Криворучко переконувала, що її телефон "тимчасово не приймає дзвінки", а мобільний Кузьміних вилучили детективи.

Прокурор просив ВАКС за власною ініціативою застосувати примусовий привід до нардепа.

За інформацією Центру, суддя оголосив перерву, щоб надіслати до Верховної Ради повідомлення із проханням повідомили Кузьміних про дату та час нового засідання. Його призначили на 15:00 17 лютого.

Якщо депутат та адвокатка знову не прийдуть, суд розгляне питання про примусовий привід.

Нагадаємо, раніше Кузьміних штовхнув прокурора в суді.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео) "Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео)
"Слуга народу" Сергій Кузьміних отримав хабар за допомогу лікарні у перемозі в тендерах на закупівлю обладнання за рахунок бюджету.
НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара»: у фракції вже відреагували НАБУ затримало нардепа від Слуги народу «при отриманні хабара»: у фракції вже відреагували
За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.
7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка) 7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)
Кузьміних проігнорував три виклики до слідчих.
Loading...
Load next