Зеленський зустрінеться з керівниками фракцій та груп ВР

Зеленський зустрінеться з керівниками фракцій та груп ВР
На зустрічі будуть також представники силових відомств.

Президент України Володимир Зеленський увечері у вівторок зустрінеться з керівниками фракцій і груп Верховної Ради, повідомив співголова депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко.

Ми дякуємо спікеру парламенту, який сьогодні на прохання керівників парламентських фракцій і груп звернувся до президента, і сьогодні о 19:00 він зустрічається з керівниками парламентських фракцій та груп, — повідомив народний депутат Батенко на пленарному засіданні у вівторок.

Своєю чергою член фракції "Голос" Кіра Рудик уточнила, що Зеленський проведе зустріч із головами депутатських фракцій та груп парламенту в Офісі президента о 19:00.

Зустріч відбудеться в Офісі президента. Обговорюватимемо ситуацію, яка склалася у зв'язку з визнанням Росією т.зв. ЛНР/ДНР, і що Україна має робити при цьому. Ми закликатимемо главу держави запровадити воєнний стан і закликатимемо міжнародне співтовариство впроваджувати жорсткі санкції проти РФ, — сказала Рудик журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Спікер парламенту Руслан Стефанчук, закриваючи пленарне засідання Верховної Ради у вівторок, підтвердив факт зустрічі з главою держави, наголосивши, що у ній візьмуть участь "представники силових відомств".

Нагадаємо, раніше Рада прийняла постанову із закликом до РФ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США "Народилася в Україні і є українкою": Рудик тричі не відповіла на питання про наявність у неї громадянства США
Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик вирішила проігнорувати питання ведучої та не відповідати на нього чіткою відповіддю. Тричі нардепка ухилялась від відповіді про своє ймовірне американське громадянство.
Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення Розкол у "Голосі": Железняк та керівництво партії заперечують інформацію про його звільнення
Одинадцять депутатів "Голосу" заявили, що Железняка звільнили з посади голови фракції. Однак, сам ж нардеп спростовує цю інформацію й заявив, що це "не відповідає дійсності".
Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова
Під час зборів "слуги" не виключають і секторальну роботу – окремо за напрямками безпеки, економіки, міжнародної політики.
Loading...
Load next