На Херсонщині окупанти вкрали приблизно 1000 комплектів військової форми ЗСУ

На Херсонщині окупанти вкрали приблизно 1000 комплектів військової форми ЗСУ

У Херсонській області російські окупанти викрали приблизно приблизно 1000 комплектів військової форми Збройних сил України. Повідомляє УНН.

Повідомляємо, що окупант заволодів українською військовою формою в орієнтовній кількості - близько 1000 комплектів. Тому прохання не вступати в діалог із незнайомцями на вулиці, навіть якщо він носить форму ЗСУ. Це може бути ворог або провокатор, — написали в ОДА.

Якщо запитують дорогу або просять допомоги, потрібно переконатися в тому, що це не ворог. Поради від ОДА, як це зробити:

1. Поставте запитання, відповідь на яке не знає окупант. Наприклад: "Як звати міського голову? Коли його обрали мером?", "Де та за яких умов переміг Калуш, в якому виді спорту?".
2. Військові ЗСУ розмовляють українською, тому акцент може видати ворога.

Якщо впевнилися, що це не українських захисник, а переодягнутий окупант, терміново зверніться до правоохоронців або військовослужбовців. Також просимо все населення міста, яке не бере участі у загонах ТрО та обороні Херсона - необхідно сховатися в укриття, а за неможливості - перебувати вдома. Українські військові захищають Херсон і Херсонщину, ваше завдання - не заважати. Особливо це стосується жителів, що живуть на окраїнах та в селі Чорнобаївка, — додали в ОДА.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Loading...
Load next