У Львові попрощалися з 4-ма військовослужбовцями, які загинули на Яворівському полігоні (відео)

У Львові попрощалися з 4-ма військовослужбовцями, які загинули на Яворівському полігоні (відео)

Не забудемо! Не пробачимо! У Львові попрощалися з 4-ма військовослужбовцями, які загинули 13-го березня внаслідок рашистського бомбардування крилатими ракетами Яворівського полігону. Панахиду провели у гарнізонному храмі. Віддати честь полеглим чоловікам прийшли й побратими. Деякі з них були на полігоні під час ракетного удару.
 

Дуже бойові, дуже хороші хлопці були, які загинули просто захищаючи свій дім. Вони не вдиралися ні до кого, настільки добрі люди були, що не заслужили вони так загинути, але вони захищали свій дім, вони не прийшли ні до кого, - розповідає військовослужбовець Роман.

Усі були бойовими офіцерами з досвідом бойових дій. Родичі загиблого Олега Ящишина кажуть, що чоловік був щирим, хоробрим та справжнім патріотом, який до останнього робив усе заради світлого майбутнього України.


Був справжнім військовим, Афганістан пройшов, повернувся звідти. Тут займався, я так розумію, забезпеченням армії. Просив мене дещо, а я допомагав матеріалами, паливом. Мали зустрітися після тої війни. Так в нас і не вийшло, - зазначає родич Олега Ящишина Євген Коза.
 

Військові також додають, що цієї трагедії можна було б уникнути, якщо б іноземні партнери таки дослухалися до нашої влади та захистили б країну з повітря, або ж надали спеціальне для цього обладнання.


Я говорив журналістам західних, різних країн, щоб доносили, то в свої ЗМІ, що потрібно закривати небо над Україною. Бо в будь-який момент може прилетіти ракета в будь-яку з країн НАТО. Тим більше, якщо вже 20 км від Польщі ракети прилітають, то не факт, що вона не може залетіти в Краківець туди. Треба приймати міри, а не тільки говорити «ми підтримуємо Україну». Треба щось робити для того, - запевняє військовослужбовець Роман.

Нагадаємо, що 13 березня російські винищувачі випустили крилаті ракети у бік Львівщини, частина з яких потрапила на територію Яворівського полігону. Внаслідок цього підступного удару загинуло 35 осіб.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
Loading...
Load next