Напад Білорусі: у Тихановської повідомили про активну підготовку до вступу у війну проти України

Напад Білорусі: у Тихановської повідомили про активну підготовку до вступу у війну проти України

Наразі ситуація у Білорусі вказує на те, що російський диктатор путін, імовірно, все ж дотис білоруського диктатора лукашенка, аби той відправив свої війська до України.

У Білорусі нині спостерігаються ознаки підготовки до відправлення військ РБ на війну до України.

Про це сказав білоруський дипломат, який тривалий час проживав у США, представник офісу Світлани Тихановської - Валерій Ковалевський в ефірі одного з телеканалів України.

Схоже на те, що лукашенко наближається до такого моменту, коли все ж таки погодиться відправити білоруські війська до України. Від початку він демонстрував, що на одному боці з путіним, підтримував росію на всіх етапах цієї війни, надавав важливу підтримку. Але зараз ситуація має такий вигляд, що він все більше підходить до цього. Ми бачимо ознаки і мобілізації, і доукомплектування військових підрозділів на межі з Україною, надходить нова техніка із росії. Є всі ознаки того, що Білорусь на чолі з лукашенком може дійти до того, що білоруські війська можуть вступити у війну, - сказав представник Світлани Тихановської у міжнародних справах.

Нагадаємо, раніше Резніков заявив, що є ризик сухопутного наступу із білорусі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував луганським сепаратистам допитати заарештованого журналіста та блогера Протасевича у Мінську.
Лукашенко може шантажувати Україну присутністю російських військ - Тихановська Лукашенко може шантажувати Україну присутністю російських військ - Тихановська
Тихановська наголосила, що режим Лукашенка може використовувати присутність російських військ на території Білорусі для шантажу України та західних сусідів. На її думку, загрози можуть бути найрізноманітніші.
Loading...
Load next