Для мешканців Львівської громади запрацював «Мобільний адміністратор» (відео)

Для мешканців Львівської громади запрацював «Мобільний адміністратор» (відео)
 Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник ЦНАП може надати послугу мешканцю у будь-якому приміщенні.

Доступні послуги для всіх людей. Тепер мешканці Львівської громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають можливість скористатись «Мобільним адміністратором». Інформує мерія міста.

Тобто це означає, що працівник установи, завдяки спеціальному переносному кейсу, може надати послугу у будь-якому приміщенні.

В першу чергу цим можуть скористатися:

  • люди з інвалідністю 1-ї групи,
  • військовослужбовці,
  •  ті, хто перебуває на тривалому стаціонарному лікуванні і потребує стороннього догляду.

Серед послуг, які можна замовити, це послуги соціального захисту, житлові, районних адміністрацій, різноманітні витяги, довідки та інше.

Зробити це можна зателефонувавши до ЦНАП або заповнивши електронне звернення на сайті міської ради. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео) Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео)
В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео) Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео)
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців. Захід відбудеться 3 червня о 12:00 у парку «На Валах», що на вулиці Винниченка, 18.
Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео) Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео)
За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок 
Loading...
Load next