ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)

ДТП на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет (відео)
40-річний водій, житель Сокаля, не впорався з кермуванням легковика.

Ще одна автопригода на Львівщині: у селі Лозино легковик з‘їхав у кювет. 40-річний водій, житель Сокаля, отримав травми, з якими його доставили до медзакладу. За попередньою інформацією поліції, чоловік не впорався з кермуванням, точні причини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.
Loading...
Load next