"Персональні дані найманців у нас": українська IT-армія зламала сайт групи Вагнера

"Персональні дані найманців у нас": українська IT-армія зламала сайт групи Вагнера

IT-армія України шляхом зламу інтернет-сайту отримала усі персональні дані найманців Приватної військової компанії Вагнера. Грану звістку повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Сайт групи Вагнера, яка збирає російських в’язнів для війни в Україні, зламано IT-Армією!

Всі персональні дані найманців у нас! На кожного ката, вбивцю та ґвалтівника чекає сурове покарання. Помста неминуча! - наголосив міністр.

 Нагадаємо, що Starlink Ілона Маска став доступний на всіх континентах Землі, на черзі – Місяць (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Українська ІТ-армія "поклала" вже понад 4 тисячі російських ресурсів Українська ІТ-армія "поклала" вже понад 4 тисячі російських ресурсів
Спеціалісти на кіберфронті щодня здобувають перемогу.
До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету До кінця року в Україні 3 тисячі сіл планують підключити до швидкісного інтернету
В Україні запустили платформу де збирається уся інформацію про програму підключення до оптичного інтернету, на яку цьогоріч планують витратити 500 мільйонів гривень.
Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців" Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців"
На сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді планували організувати Тимчасову слідчу комісію з розслідування справи "вагнерівців", однак відповідна постанова не набрала необхідну кількість голосів.
Loading...
Load next