Бренд «MaryLu» відкрив у Італії Академію моди й стилю, де можуть навчатися дітки з України (відео)

Бренд «MaryLu» відкрив у Італії Академію моди й стилю, де можуть навчатися дітки з України (відео)

Війна виснажує, про це чудово знає Олег. Він діючий військовослужбовець, який з перших днів дав бій окупантам, що напали на Україну. Зараз в нього невеличка відпустка й у цей вільний час він вирішив повернутися до фотографії. Професійно цією справою чоловік займається вже понад 10 років.

Фотографія дає мені можливість себе розкрити з іншого боку, розкрити свої нові можливості. Ну і на даний час фотографія дає мені можливість трохи переключатись на іншу сферу, а не тільки зациклюватися на одному. Ну і в подальшому розвиватись, - каже Олег Лядик, військовослужбовець, фотограф.

Розповідає, що через об’єктив світ виглядає зовсім по іншому. Тому своїми роботами він намагається передати це відчуття іншим людям.

Фотографія повинна бути не тільки картинкою, але й історією. Якщо бачиш, що тут є історія, то вона вдала, а якщо дивишся й не бачиш нічого цікавого, то історії немає. Якщо фотографія передає емоцію, передає почуття, то вона є вдалою. Я намагаюся показати у своїх фотографіях щось таке, що люди не бачать.  І тим вона і є цікава, - розповідає Олег Лядик.

Сьогодні у чоловіка фотосесія з моделлю у весільній сукні, яку виготовили дизайнерки Мар’яна та Марта Назарчуки. Вони теж своєю діяльністю вже від початку війни систематично допомагають наближенню перемоги.

Ми та наша команда організували безліч фотозйомок, показів та виставок у різних країнах світу. Звісно в перш чергу на благодійність нашим людям й нашій нації. Ми дуже хочемо й мріємо показати всьому світові справжню українську націю, красу та традиції, - кажуть Мар’яна та Марта Назарчук, дизайнерки, засновниці бренду «MaryLu».

Додамо, що нещодавно бренд «MaryLu» вишив унікальну сукню, яку теж зможуть побачити на різноманітних показах в Україні та за кордоном.

Ідея створити сукню, яка буде неповторною і такої вишивки немає ніде у світі. І я думаю, що мені це вдалося завдяки допомозі моєї донечки. Сукню ми створили з особистої тканини, яку ми вишили повністю нитками. Там пішло скільки? 41 км нитки й зайняла вона 18-20 вишивання, - розповідають засновниці бренду «MaryLu».

Зараз у них в планах зосередитися  на допомозі дітям, що постраждали через вторгнення рашистів.

Діти, які зараз залишилися без своїх домівок, які були вимушені пересилитися зі своїх домівок в інші країни світу. То вони спонукали мене до такої ідеї відкрити Академію моди й стилю «MaryLu», де вони зможуть трошки відволікатися. Й першим кроком це в нас вийшло зробити в Італії, - кажуть Мар’яна та Марта Назарчук.

Запрошують до навчання як наших, так і італійських діток. Також незабаром, вкотре відбудуться покази ще нових колекцій, гроші з яких знову скерують на допомогу ЗСУ та потребуючих осіб.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next