Христина Уляник з Яворова виборола перемогу на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу

Христина Уляник з Яворова виборола перемогу на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу

Христина Уляник з Яворова виборола перемогу на Чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп. Спортсменка продемонструвала результат 65 кг у присіданнях зі штангою, 42 з половиною кг у жимі лежачи та 82,5 – у тязі становій. До слова, для Христини це уже третє «золото» на європейських змаганнях за цей рік.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
У Львові відкрили новий спортивно-ігровий майданчик за 2,5 мільйони гривень (відео) У Львові відкрили новий спортивно-ігровий майданчик за 2,5 мільйони гривень (відео)
Реалізували проєкт за понад 2,5 мільйони гривень. При створенні простору орієнтувалися на подібні майданчики за кордоном.
Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео) Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.
Loading...
Load next