Вантажівка з контрабандними цигарками: майже 1200 пачок сигарет намагалися потай вивезти до Польщі

Вантажівка з контрабандними цигарками: майже 1200 пачок сигарет намагалися потай вивезти до Польщі
1187 пачок сигарет приховали в конструктивних порожнинах кабіни автівки та під декоративним покриттям підлоги у напівпричепі.

Вантажівка з контрабандними цигарками: майже 1200 пачок сигарет без акцизних марок намагалися потай вивезти до Польщі. Як інформують у митниці, 56-річний водій в пункті пропуску «Шегині» обрав смугу «червоний коридор» та вказав у декларації про відсутність будь-якого товару. Насправді ж тютюнові вироби були приховані в конструктивних порожнинах кабіни та під декоративним покриттям підлоги у напівпричепі. За цим фактом правоохоронці склали протокол про порушення митних правил. Товар вилучено до рішення суду.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Працівники СБУ ліквідували ботоферму, яка нараховувала близько 3-х тисяч акаунтів Працівники СБУ ліквідували ботоферму, яка нараховувала близько 3-х тисяч акаунтів
Працівники СБУ ліквідували ботоферму, яка нараховувала близько 3-х тисяч акаунтів. Усе це для створення нібито негативного ставлення громадян України до ситуації на фронті
У Львові виступив оркестр "INSO-Львів", закликавши світ закрити небо над Україною (відео) У Львові виступив оркестр "INSO-Львів", закликавши світ закрити небо над Україною (відео)
Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» своїм виступом закликав світ закрити небо над Україною. А в іншій частині центру міста відбулася музична акція «Єднаймося мільйони»  
Loading...
Load next