Три роки умовно за ДТП: суд ухвалив вирок водієві маршрутки, який на смерть збив літню жінку (відео)

Три роки умовно за ДТП: суд ухвалив вирок водієві маршрутки, який на смерть збив літню жінку (відео)

Три роки умовно за смертельну ДТП: водієві маршрутки, який у вересні 2022 року на пішохідному переході на вул. Любінській на смерть збив літню жінку Залізничний райсуд Львова ухвалив вирок. Замість 5 років ув’язнення кермувальника 51 маршрутки зобов’язали впродовж іспитового терміну, а це три роки, періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти його про зміну місця проживання і роботи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео) Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)
27-річний іноземець, який був за кермом автомобіля Dodge Sprinter, на вулиці Княгині Ольги, збив чоловіка на пішохідному переході.
Loading...
Load next