У Львові затримали порушників комендантської години, які перевозили наркотики (відео)

У Львові затримали порушників комендантської години, які перевозили наркотики (відео)

Вночі у Львові на вул. Зеленій патрульні помітили автівку, водій якої порушував комендантську годину та правила дорожнього руху. В салоні легковика перебувало троє осіб. Одна з них дівчина, яка вже раніше притягалася за наркозлочини. При собі вона мала пакетик з порошкоподібною речовиною, ще кілька знайшли й під час огляду авто. Усе це скерували на експертизу. Зараз цією справою займаються слідчі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львів'яни допомогли поліцейським виявити закладчика наркотиків Львів'яни допомогли поліцейським виявити закладчика наркотиків
У Львові поліцейські спільно з небайдужими громадянами викрили закладчика наркотиків.
Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео) Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)
На підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить мурали, щоб замалювати посилання на інтернет-сайти де продають заборонені наркотичні речовини.
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Loading...
Load next