З народження на візку та не вимовляючи слів: Владислав Карпін потребує коштів на реабілітацію

З народження на візку та не вимовляючи слів: Владислав Карпін потребує коштів на реабілітацію

З народження на візку та не вимовляючи слів: 23-річний Владислав Карпін потребує коштів на реабілітацію. У хлопця - ДЦП та спастичний тетрапарез. Кожні 3-4 місяці проходить реабілітацію, і власне тоді, як активно займається, Влад насолоджується легкістю тіла, а отже насолоджується життям, - каже його мати Ірина. Зараз у сім’ї мрія - поїхати на реабілітацію до Модрич, а це - 105 тис грн. Проте потрібна фінансова підтримка небайдужих, адже таких коштів у Ірини немає. Зробити добро може кожен із нас, адже навіть 1 гривня здатна зробити диво. Реквізити для переказу коштів ви зараз бачите на екрані.

Реквізити для допомоги: 5168 7573 6251 7148 (Карпін Ірина Степанівна)

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
До Львова активно надходить гуманітарна допомога з-за кордону (відео) До Львова активно надходить гуманітарна допомога з-за кордону (відео)
До 1-го ТМО Львова з Румунії прибули 2 великогабаритні автівки з 30-тонним вантажем 
Благодійники передали гуртожиткам ЛНУ ім. І. Франка побутову техніку на 1 млн грн (відео) Благодійники передали гуртожиткам ЛНУ ім. І. Франка побутову техніку на 1 млн грн (відео)
Благодійники передали гуртожиткам ЛНУ ім. І. Франка побутової техніки на 1 млн грн. Це – перша партія такої допомоги  
«Дівчата 4.5.0»: ПІДТРИМКА для дружин ЗАХИСНИКІВ у складний період «Дівчата 4.5.0»: ПІДТРИМКА для дружин ЗАХИСНИКІВ у складний період
Для дружин військовослужбовців у Львові діє ініціатива «Дівчата 4.5.0». Це дружнє ком’юніті для жінок, які зараз потребують підтримки
Loading...
Load next