У селі Гніздичів на Львівщині від вогню врятували 3 будинки

У селі Гніздичів на Львівщині від вогню врятували 3 будинки

У селі Гніздичів від вогню врятували 3 будинки. Займання сталось у господарській будівлі. На момент прибуття пожежників вогонь вже майже повністю охопив приміщення. Однак їм вдалося не допустити поширення полум’я на прилеглі території. Таким чином вдалося врятувати 2 будинки. Гасили займання майже півтори години. Для цього залучили 12 рятувальників та 3 спецмашини. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини цієї події встановлюють експерти.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС Позашляховик для ВПС: волонтери благодійного фонду «Гілка оливи» відправили чергове авто для ВПС
Представники БФ «Гілки оливи» кожного місяця передають машини на потреби ЗСУ. Крім автівок благодійники збирають кошти й на іншу техніку, яка зараз необхідна на передовій.
У Львові вперше організували фестиваль театральної фотографії (відео) У Львові вперше організували фестиваль театральної фотографії (відео)
Справжньою перлиною виставки вважають раритетну світлину датовану 1959 роком з вистави "Наталка Полтавка", яку ставили в Сибіру.
Loading...
Load next