Захисники «Азовсталі» з Туреччини повертаються додому - Зеленський

Захисники «Азовсталі» з Туреччини повертаються додому - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що повертається з Туреччини із захисниками "Азовсталі", які перебували там з вересня 2022 року.

Про це Зеленський написав у Телеграмі

Повертаємося додому з Туреччини й повертаємо додому наших героїв, - написав Зеленський.

За його словами, українські воїни Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега нарешті будуть із рідними.

Як відомо, у вересні 2022 року у межах обміну вдалося звільнити 215 українських захисників, серед яких – командири захисників "Азовсталі". Відтоді п’ятеро "азовців" перебували у Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки Президента Туреччини Реджеп Тайїп Ердогана.

Нагадаємо, 48 супутників Starlink виведено на орбіту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Україна і Туреччина підписали угоду про створення житла для кримських татар Україна і Туреччина підписали угоду про створення житла для кримських татар
Це рішення прийняли після зустрічі зі своїм турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом. Вже цього року розпочнуться роботи.
Loading...
Load next