Андрія Ковча обрали заступником голови мерії Дрогобича

Андрія Ковча обрали заступником голови мерії Дрогобича
Про це інформує пресслужба Дрогобицької міської ради.

Про це інформує пресслужба Дрогобицької міської ради. На першому засіданні сесії Дрогобицької міської ради 8 скликання обрано заступників міського голови.

Зазначимо, що 40-річний посадовець також є директором ПП “Паливенерго”.

На посаді першого заступника міського голови затверджено Ігоря Германа.

На посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, що керує справами виконкому - Володимира Коцюбу.

На посаді заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань затвердили Андрія Ковча.

Окрім цього, ввели нову посаду заступника міського голови з комунальних питань, яку об’єднали з посадою директора департаменту міського господарства. Виконувачем обов'язків призначили Романа Москалика.

Нагадаємо, що Ірина Гримак розповіла про першочергові роботи Львівської облради. Посадовиця озвучила підсумки першого засідання сесії новобраної ЛОР та пріоритети у роботі. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Краще виконаю обіцянки і поїду відпочивати": Зеленський розповів про другий термін (відео) "Краще виконаю обіцянки і поїду відпочивати": Зеленський розповів про другий термін (відео)
У 2019 році під час скандальних дебатів з експрезидентом Петром Порошенком, Володимир Зеленський пообіцяв іти тільки на один термін: "Щодо питання про другий термін. Я казав, що йду на один термін. За 5 років в Україні буде інший президент".
Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну
З 10 по 15 січня експрезидент працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії.
Світ має знати правду про страшні злочини Путіна проти українського народу, - Порошенко Світ має знати правду про страшні злочини Путіна проти українського народу, - Порошенко
Росія — міжнародний злочинець, який має бути ізольований від усього цивілізованого світу
Loading...
Load next