Обстріл України: в Укренерго заявили про часткові знеструмлення у п'яти областях

Обстріл України: в Укренерго заявили про часткові знеструмлення у п'яти областях

Через російську ракетну атаку на заході та у центрі країни є пошкодження електромереж.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

Сьогодні вранці, 21 вересня, через масовану ракетну атаку ворога зазнали пошкоджень об’єкти в західному та центральному регіонах. Було частково знеструмлено споживачів в Рівненській та Житомирській областях. Наразі роботу магістральних мереж в регіоні відновлено, триває заживлення побутових споживачів в мережах обленерго, - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазнали пошкоджень мережі обленерго в Дніпропетровській, Київській, Харківській областях. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги.

Повідомляється також, що у четвер, 21 вересня, є імпорт електроенергії зі Словаччини загальним обсягом 319 МВт-год. Експорт здійснюється у Словаччину та Молдову, загальний обсяг - 4 796 МВт-год.

Нагадаємо, Українські аграрії використовують уже 120 тис. га розмінованих земель

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото) Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото)
Окупанти продовжують скоювати злочини проти мирного населення українських сіл і містечок прифронтової зони.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next