У Польщі група молодиків відрізала палець підлітку з України

У Польщі група молодиків відрізала палець підлітку з України

У польському Кракові група невідомих напала із мачете та сльозогінним газом на 17-річного українця і жорстокого його побила. Хлопцю відрубали палець і пробили голову, після цього він потрапив до лікарні.

Про це повідомляють Gazeta Krakowska і yavp.pl.

Зазначається, що 17-річний хлопець з України разом із п'ятьма знайомими проводив час біля водойми в дільниці. За словами матері хлопця, до них підійшли четверо молодих поляків, які почали вимагали цигарки. Коли їх не отримали, то почали поводитися агресивно.

Юнак з України став на захист своїх друзів, зав'язалася бійка, під час якої нападники використали сльозогінний газ та холодну зброю - мачете, яким відрізали один із пальців хлопцю. Аби врятуватись, він стрибнув у воду. Після цього нападники втекли.

За даними ЗМІ, поліція вже встановила особи зловмисників та затримала їх. Ними виявилися поляки віком 15, 16 та 17 років. Усім трьом висунули звинувачення в причетності до нападу із застосуванням небезпечної зброї.

Як виявилося, старшого з нападників розшукували через те, що він втік із Горлицького молодіжного навчального центру. Під час обшуку квартири, де перебував 17-річний юнак, поліціянти виявили та вилучили предмет, яким, ймовірно, поранили українського підлітка. 

Наразі поранений 17-річний українець перебуває під наглядом медиків, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, Росіяни роздають паспорти дітям із ТОТ України на урочистих заходах, щоб змінити їхню ідентичність - Лубінець

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото) Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото)
Інші підозрювані наразі перебувають під наглядом поліції, їм заборонено спілкуватися з конкретними особами та виїжджати з країни.
Loading...
Load next