Байден захворів на COVID-19

Байден захворів на COVID-19

Президент США Джо Байден здав позитивний тест на коронавірус.

Про це повідомили у Білому домі.

Зазначається, що перші симптоми Байден відчув, приїхавши до Лас-Вегаса.

Байден отримав ревакцинацію і має легкі симптоми. Він їде до Делавера, де піде на домашній карантин, і протягом цього часу продовжуватиме виконувати всі свої обов’язки, — заявила прессекретарка Білого дому Карін Жан-П’єр.

Білий дім надаватиме регулярні оновлення щодо статусу президента США, оскільки він продовжує виконувати всі свої обов’язки під час ізоляції. Особистий лікар Байдена поінформував, що в нього нежить, кашель і загальне нездужання.

На першому заході він почував себе нормально, але, оскільки його самопочуття не покращало, було проведено аналіз на COVID-19, результат виявився позитивним, — йдеться у заяві лікаря, поширеній Білим домом.

Нагадаємо, У кожній бойовій бригаді прикордонників створять підрозділи ударних дронів, - ДПСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях "Влада заграє з Іраном і Росією" : Саакашвілі звинуватив уряд Грузії у відході від Заходу та наголосив на санкціях
Саакашвілі порекомендував Конгресу США ввести санкції щодо порушників прав людини в республіці.
Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі Переговори Байдена і Путіна: у Зеленського розповіли, чого очікують від онлайн-зустрічі
Сенатори США закликають Байдена бути чітким і сильним у розмові з Путіним.
Loading...
Load next