Болить вухо: що робити та як лікувати?

Болить вухо: що робити та як лікувати?
Під час плавання в басейні чи відкритих водоймах важливо уникати потрапляння води в ніс і носоглотку

Біль, яку дуже важко терпіти. Це точно зрозуміють ті, хто коли небудь зустрічався з закладеністю, печінням та «прострілами» всередині слухового каналу. І дуже часто такі симптоми виникають у літній період, під час купаннях у басейнах та водоймах. І в основному провокує це отит, а саме запалення слухового каналу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До Львова транспортували двох дітей, які стали жертвами ракетного удару на Одещині (відео) До Львова транспортували двох дітей, які стали жертвами ракетного удару на Одещині (відео)
Один з братів перебуває у дуже важкому стані.
Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео) Львіський ”Охматдит" отримав дороговартісне обладнання для порятунку життя дітей (відео)
Італійський гуманітарний фонд «Hope Onlus» передав львівському «ОХМАТДИТу» дороговартісне медичне устаткування.
Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео) Купання у водоймах Львівщини: що робити коли тоне людина (відео)
Як поводитися на водоймах і що робити, коли тоне людина? З настанням купального сезону рятувальники показали основні способи порятунку людини у разі потопання, а ще на території озера відпрацювали відповідний сценарій з іншими надзвичайними службами.
Loading...
Load next