Скільки потрібно пити води?

Скільки потрібно пити води?
Орієнтовна норма рідини в день для дорослої людини становить 4% від загальної маси тіла. Тобто для людини вагою 70-75 кг цей показник становитиме 2800 – 3000 мл/день

Наш організм на 70% складається з води, яка забезпечує повноцінне його функціонування. Вода відіграє важливу роль у всіх фізіологічних процесах, від терморегуляції до транспорту харчових речовин і видалення токсинів. Влітку, через спеку ми втрачаємо більше рідини, а тому організм сам може сигналізувати про її нестачу, зокрема з’являється спрага, втома, запаморочення, зниження тиску тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
Якість питної води та її вплив на здоров‘я: пояснюють фахівці (відео) Якість питної води та її вплив на здоров‘я: пояснюють фахівці (відео)
Головним критерієм безпеки питної води в епідемічному відношенні є повна відсутність у воді шкідливих мікроорганізмів – збудників захворювань.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Loading...
Load next