Обвинувачені у теракті 11 вересня в США визнали провину, щоб уникнути смертної кари

Обвинувачені у теракті 11 вересня в США визнали провину, щоб уникнути смертної кари

Троє чоловіків, підозрюваних у скоєнні теракту у Всесвітньому торговому центрі в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року, визнали свою провину. Це дозволить їм уникнути смертної кари.

Про це повідомили в Міністерстві оборони США.

Халід Шейх Мохаммад, Валід бін Атташ та Мустафа аль-Хавсаві пішли на угоду зі слідством. Їм трьом, а також іншим двом підозрюваним — Алі Абдул Азізу Алі і Рамзу Бін аль-Шібху — висунули спільні звинувачення, за якими вони постали перед судом 5 червня 2008 року.

У травні 2012 року їм оголосили повторні обвинувачення, після яких вони також постали перед судом.

Нагадаємо, Російська армія щодня втрачає вбитими та пораненими близько тисячі осіб - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В метро Нью-Йорка сталася стрілянина: щонайменше 13 осіб поранено, 5 - загинуло (відео) В метро Нью-Йорка сталася стрілянина: щонайменше 13 осіб поранено, 5 - загинуло (відео)
ЗМІ повідомляють про можливий теракт.
Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео) Терористичний напад 20-річної давності: як трагедія 11 вересня 2001 року змінила світ (відео)
Життя багатьох американців поділилося на "до" та "після" з 11 вересня 2001 року. 20 років тому, того дня, в США відбулися теракти, які назавжди змінили життя мільйонів людей. В результаті загинуло майже 3000 осіб. Трагедія змінила багато процесів у світі та призвела до глобальних змін у світовій політиці та сфері безпеки.
Loading...
Load next