На Харківщині під час гасіння пожежі, спричиненої обстрілом, загинув чоловік

На Харківщині під час гасіння пожежі, спричиненої обстрілом, загинув чоловік

У Харківському районі під час гасіння пожежі, спричиненої російським обстрілом, загинув чоловік.

Про це повідомив начальник Дергачівської громади Вячеслав Задоренко.

Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу села Великі Проходи близько 8:30 відбулося загоряння садибних ділянок. Виникла пожежа, яку намагався ліквідувати 51-річний місцевий мешканець. На жаль, під час гасіння пожежі чоловік загинув. Після її ліквідації обгоріле тіло було виявлене іншими жителями на місці події, - йдеться у дописі.

За інформацією Задоренка, в громаді за місяць було вже близько сотні пожеж. 

Російські обстріли та їхні наслідки, зумовлені поєднанням низької вологості, високої температури та сильного вітру створюють сприятливі умови для поширення вогню. Протягом останнього місяця на Дергачівщині спалахнули не менше сотні малих і великих пожеж, які охопили десятки населених пунктів. Ми не можемо попереджувати пожежі, що виникають унаслідок дій держави-агресора, однак, багато загорянь трапляється і через чинники, пов’язані з людською недбалістю, - зазначив Задоренко.

Нагадаємо, Із початку року понад 665 українських сімей усиновили дітей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото) У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото)
Хлопець зустрічався із дівчиною, яка є вагітною від нього та найближчим часом пара збиралася одружитись.
У Дніпрі загинуло п’ятеро жінок з будинку для осіб похилого віку У Дніпрі загинуло п’ятеро жінок з будинку для осіб похилого віку
Поліція повідомляє, що за попередньою інформацією, вони могли померти внаслідок отруєння чадним газом.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next