У Рівному 14-річний хлопець викрав авто та намагався втекти від поліції

У Рівному 14-річний хлопець викрав авто та намагався втекти від поліції

Патрульні помітили автомобіль Mitsubishi Pajero, який наїхав на бордюрний камінь і, побачивши поліцейське авто, почав тікати

Про це повідомили патрульні Рівненщини.

Інспектори передали інформацію в радіоефір і розпочали переслідування. Водій ігнорував вимоги зупинитися, порушував ПДР і створював аварійні ситуації.

На вулиці Євгена Коновальця він врізався в дорожній знак і вибіг із машини, і далі тікав пішки.

Патрульні його затримали. Хлопець зізнався, що автомобіль не його — він знайшов його в селі Шубків Рівненської області з ключами всередині й вирішив покататися.

На місце викликали ювенальну поліцію та слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, У ромському поселенні на Закарпатті виникла бійка: є загиблий

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next