На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)

На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.

У центрі села Білогородка, що під Києвом, стався потужний вибух у п’ятиповерхівці. Під час розбирання завалів надзвичайниками було виявлено тіло чоловіка, повідомляє пресслужба ДСНС.

Пожежу локалізовано о 16:28. В одній з квартир ланкою ГДЗС виявлено тіло одного загиблого, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що вибух стався близько 13:20 у квартирі на третьому поверсі будівлі. Після цього в домівці почалася пожежа. Далі загоряння розповсюдилося також на четвертий та п'ятий поверхи, а також покрівлю. Всього в результаті пожежі постраждало 9 осіб. Двох з них доставили до лікарні, ще шестеро після обстеження медиками від госпіталізації відмовилися, один загинув. Через інцидент мешканці будинку сьогодні не зможуть залишитися ночувати в квартирах.

За інформацією "Суспільне", ДСНС відкидає версію про вибух газу та підозрює, що причиною був вибуховий пристрій. заступник начальника ДСНС у Київській області Сергій Майстренко заявив, що "причиною вибуху точно не був газ. За свідченнями місцевих жителів, вибух був доволі потужним. Можливо, ми маємо справу з вибуховим пристроєм, гранатою чи чимось подібним".

Зокрема, президент України Володимир Зеленський наголосив, що причини трагедії мають бути встановлені якнайшвидше, написав у соцмережі Twitter. 

Щирі співчуття у зв'язку із загибеллю людини внаслідок вибуху в 5-поверхівці в Білогородці на Київщині. Причини трагедії мають бути встановлені якнайшвидше. Місцева влада й ОДА повинні надати всю необхідну допомогу постраждалим і тим, хто був евакуйований зі своїх помешкань. pic.twitter.com/4mn7yAwVIT

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) June 21, 2021

 

Читайте також
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next