У Львові на вихідних через півмарафон перекириють десятки вулиць: перелік

У Львові на вихідних через півмарафон перекириють десятки вулиць: перелік
На вихідних, 26 та 27 червня у Львові проходитиме півмарафон. Для безпеки учасників забігу низку вулиць перекриють для руху транспорту.

Змагання відбуватимуться на десятках вулиць міста Львова, саме тому для безпеки учасників на частині з них буде перекритий рух транспорту. Оскільки, перекриття доріг — важлива та необхідна умова проведення будь-якого масового змагання та запорука безпеки учасників старту, повідомили у Facebook організатори півмарафону.

Зокрема, під час проведення півмарафону у місті транспорт не курсуватиме протягом двох днів. Жителів Львова та гостей міста просять враховувати це під час планування своїх маршрутів. 

Графік перекриття вулиць 26 – 27 червня

Зауважимо, що минулого року цей же півмарафон відбувся у незвичному онлайн-форматі через COVID-пандемію - учасники мали подолати індивідуально певну кількість кілометрів у визначені дати, час, маршрут та місце забігу вони обирали самостійно.

Читайте також
У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next