ДТП на Рівненщині: зіткнулись вантажівка й легковик (фото)

ДТП на Рівненщині: зіткнулись вантажівка й легковик (фото)
В аварію втрапив також екіпаж патрульної поліції, який прямував на місце автопригоди.

Увечері, 1 серпня, поблизу Рівного, на трасі Київ – Чоп сталася аварія за участю двох транспортних засобів. Є загиблі та постраждалі.

 Про це повідомили у Службі порятунку. 

В аварію втрапив також екіпаж патрульної поліції, який прямував на місце автопригоди.

Аварія сталася на міжнародній трасі поблизу села Корнин Рівненського району. Рятувальників туди викликали о 20:19.

На місці ДТП побачили, що аварія трапилася за участю легкового автомобіля марки BMW та вантажівки марки Scania. У легковому автомобілі травмувався водій, його госпіталізовано до медзакладу. Жінка-пасажир загинула на місці, – зазначає речник Служби порятунку Дмитро Мельник.

За його словами, рятувальники деблокували тіло загиблої й відключили клеми акумуляторів обох автівок. 

Речниця Нацполіції області Марія Юстицька повідомила, що водія легкового автомобіля з політравмою госпіталізували до медзакладу. Обставини самої автопригоди пообіцяла прокоментувати згодом.

 

Читайте також
Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото) Смертельна ДТП на Миколаївщині: троє загиблих та четверо травмованих, серед них - діти (фото)
В результаті зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ, останній перекинувся та злетів у кювет.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
У Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП: є загиблі У Польщі мікроавтобус з українцями в салоні потрапив у ДТП: є загиблі
Внаслідок ДТП постраждали семеро українців, один з яких згодом загинув. В аварію потрапили працівники, які їхали на роботу в Польщу.
Loading...
Load next