Черговий скандал з Кивою: він насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки

Черговий скандал з Кивою: він насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки
Нардепу від ОПЗЖ Іллі Киві не сподобався запуск прапора до окупантів на жовто-блакитних кулях.

Проросійський політик Ілля Кива розкритикув акцію з нагоди 7 річниці звільнення Авдіївки, коли 72 бригада ЗСУ з допомогою повітряних кульок запустила в бік Донецька український прапор.

Про це повідомили у Telegram-каналі "Останній Блокпост". 

Він нахабно прокоментував публікацію у якій йшлося про акцію на честь звільнення Авдіївки. 

У мого друга незабаром день народження, можна замовити запуск кульок? Дивлюся у вас професійно це вже виходить,- написав нардеп від ОПЗЖ. 

Військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ разом з представниками громадської організації "Третя сила" та небайдужими людьми підняли у небо в сторону Донецька державний прапор. Це трапилось до 7 річниці звільнення Авдіївки – місто звільнили 30 липня 2014 року.

Нагадаємо, що це не перший факап від Киви. Минулого місяця Народний депутат України Ілля Кива відзначився новою скандальною заявою. У своєму Telegram-каналі він опублікував текст з образливими словами, які стосувались українського народу, а саме кримських татар.
 

Читайте також
"Україна окупована силами НАТО", — Кива знову поширює проросійські настрої в Україні (фото) "Україна окупована силами НАТО", — Кива знову поширює проросійські настрої в Україні (фото)
За словами політика, в Україні немає ніякої незалежності і вона потребує допомоги.
"Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації "Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації
Політик каже, що упродовж багатьох років працював над відповідним образом.
Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео) Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео)
Ілля Кива неодноразово потрапляв в скандали через свою неадекватну поведінку. Так, цього разу нардеп вимагає від Бойка пояснити, яка роль самого Киви в розвитку ОПЗЖ при цьому він не підбирав слів й ображав своїх однопартійців.
Loading...
Load next