Суд продовжив домашній арешт колишньому судді Чаусу на два місяці

Суд продовжив домашній арешт колишньому судді Чаусу на два місяці
Чаус чекатиме передачі справи до суду під домашнім арештом. Засідання знову проходило в закритому режимі на прохання захисту.

Сьогодні, 16 серпня, Вищий антикорупційний суд продовжив запобіжний захід колишньому судді Миколі Чаусу. Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом ще 2 місяці.

Про це повідомляє Центр протидії корупції. 

Засідання знову проходило в закритому режимі на прохання захисту. Прокуратура не заперечувала, хоча й не вбачала чутливої інформації.

Суддя Вищого антикорупційного суду Катерина Широка продовжила домашній арешт колишньому судді Дніпровського районного суду Києва Миколі Чаусу на два місяці. 

Попередній запобіжний захід щодо підозрюваного у хабарництві спливав 18 серпня.

Минулого разу адвокати говорили, що засідання має бути закритим для безпеки Чауса. Справа в тому, що СБУ розслідує ймовірне викрадення колишнього судді, до якого можуть бути причетні працівники правоохоронних та слідчих органів.

На частині трансляції засідання, яка була доступною, було видно, що до зали прийшли люди з автоматами.

Нагадаємо, що 4 серпня ВАКС обрав Чаусу запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. У відповідь САП подала апеляційну скаргу з вимогою взяти екссуддю під арешт.

Читайте також
Українські держоргани причетні до викрадення Чауса, – генпрокурор Молдови Українські держоргани причетні до викрадення Чауса, – генпрокурор Молдови
У Молдові повідомляють, що вже визначили осіб причетних до викрадення судді. До цієї справи мають відношення одержавні структури України.
Суд продовжив домашній арешт Чауса до лютого Суд продовжив домашній арешт Чауса до лютого
Довга історія київського судді.
Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото) Скандальний суддя Чаус повернувся в Україну: виявили в одному із сіл на Вінничині (фото)
Суддю Чауса викрили на отриманні 150 тисяч доларів хабаря. Кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких він закопував у дворі власного будинку.
Loading...
Load next