У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)

У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)
Чоловік облив себе сумішшю і підпалив. На щастя, перехожі не пройшли повз і почали швидко гасити вогонь.

Сбогодні, 24 серпня, на військовому параді в Києві один з глядачів намагався скоїти акт самоспалення.

Відео інциденту поширили у спільноті Telegram Київ оперативний.

За словами очевидців, чоловік облив себе запальною сумішшю і підпалив. Через що у натовпі сталася паніка.

На кадрах видно, що подія сталася неподалік інформаційних стендів біля однієї з будівель центральної вулиці столиці.

Полум’я поширювалося одягом потерпілого і дійшло до грудей та шиї. Правоохоронцям та небайдужим вдалося вчасно загасити вогонь. Після поливу водою чоловік прийшов до тями.

Про стан чоловіка та причини такого вчинку нічого невідомо.

Нагадаємо, що сьогодні на Хрещатику у Києві відбувся військовий парад до 30-річчя Незалежності України. Уперше за історію Незалежності у параді взяли участь собаки.  

На військовому параді в Києві над Майданом Незалежності пролетів найбільший літак у світі, транспортний лайнер Ан-225 "Мрія".

Читайте також
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео) В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.
Loading...
Load next