Громадський рух «ВАРТА» у Львові йде в політику

Громадський рух «ВАРТА» у Львові йде в політику
Члени «ВАРТИ» одноголосно підтримали рішення про висунення Ігоря Зінкевича кандидатом на посаду очільника Львівської ОТГ.

Члени «ВАРТИ» одноголосно підтримали рішення про висунення Ігоря Зінкевича кандидатом на посаду очільника Львівської ОТГ. Сам кандидат розповідає, що разом з командою вони вже тривалий час розробляли власну стратегію розвитку Львова. І за багато років тісної співпраці з мешканцями міста вони мають чітке розуміння своїх перших кроків як політичної партії.

Координатор руху Ігор Зінкевич зазначає: "В нас є інфраструктурні речі, які б ми хотіли максимально швидко виправити. В нас є певні бачення по медицині та ситуації, що складається в Україні щодо медичної реформи, яка до сьогодні не завершилася. В нас досі є труднощі щодо освітніх проєктів, які фактично десь застрягли у пілотному варіанті".

"За цей час роботи в місцевий раді він отримав дуже хороший досвід, хороші знання та помічників, консультантів. Він вже спробував і змінив багато речей. Дійшов до фундаменту, власне, основ проблеми, бо не завжди її можна вирішити легко", - додав Валерій Веремчук.

Символічно, що про свої наміри йти у політику представники «ВАРТИ вирішили оголосити поблизу «Арени Львів». Бо саме ту за часів Революції Гідності вперше зібралися небайдужі львів’яни, які створили громадський рух «ВАРТА -1».

Разом із тим, координаторка руху Наталія Шелестак пояснює: "Це рух, де кожен свій, де ми точно знаємо хто чого вартий. І назва в нас в принципі така й була, ми нічого не змінювали. Ми просто вирішили йти в політику і брати на себе відповідальність не тільки фактичну, а й політичну відповідальність. Ми просто дозріли до цього".

Нагадаємо, що «ВАРТА», яка об’єднала відомі громадські організації, благодійні фонди, волонтерів, медиків, підприємців, голів ОСББ, освітян, виникла на початку червня цього року. І до неї постійно доєднуються нові люди.

Також координатор Роман Городечний повідомив: "Я не хотів йти в політику, бо до цього часу я бачив дуже багато подвійних стандартів у ній, коли людина говорить одне, а потім розвертається і робить зовсім інше. Ці люди, які тут зібралися, говорять і роблять все як має бути. Вони абсолютно відповідають за своє слово. Для мене це дуже важливо, як для підприємця і людини слова".

Варто зазначити, що минулого тижня щоденно в межах проєкту розвитку Львова на найближчі 5 років представники політичної партії «ВАРТА» проводили ряд експертних зустрічей, де обговорювали життя міста в освітній, медичній, громадській та інших сферах.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Росія уповільнила пропуск майже 200 вантажівок з України Росія уповільнила пропуск майже 200 вантажівок з України
Біля пункту пропуску «Гоптівка», що у Харківській області, скупчилося майже 200 вантажівок в черзі на виїзд на територію РФ.
Loading...
Load next