Історія не закінчилась: у членів організації Медведчука СБУ провела ще 20 обшуків

Історія не закінчилась: у членів організації Медведчука СБУ провела ще 20 обшуків
Працівники Служби безпеки України й надалі продовжують проводити обшуки у члені організації кума Путіна - Медведчука, для підтвердження їхньої причетності до окупації Криму.

Проводяться слідчі дії щодо членів Громадської організації «Український Вибір». У керівництва і представників цієї організації сьогодні, 30 березня було проведено ще 20 обшуків.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

" Слідчі дії відбувались у понад 10 регіонах країни. Вилучену доказову базу додано до матеріалів справи. У ході досудового розслідування перевіряється їхнє сприяння проведенню у березні 2014 року незаконного референдуму і виборів в АР Крим та у місті Севастополь ", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначимо, що досудовим слідством вже встановлено та доведено, що члени ГО "Всеукраїнський громадський рух "Український вибір" під час окупації півострова та після неї активно підтримували і підтримують незаконно створені органи влади. Вони стали членами виборчих комісій і дільниць, брали участь у діяльності незаконного збройного формування "Самооборона Криму".

Наразі триває досудове розслідування та доведення вини підозрюваних.

Нагадаємо, що трьох керівників цієї організації підозрюють у державній зраді, внаслідок їхнього сприяння та допомозі російським окупантам у анекції Криму.  

Читайте також
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next