Депутатка "Слуги народу" написала, що їй "потрібно валити з цієї країни"

Депутатка "Слуги народу" написала, що їй "потрібно валити з цієї країни"
Під час вчорашнього засідання у Верховної Ради народна депутатка від "Слуги народу" Анна Колісник у телефонній переписці написала, що "треба валити з цієї країни".

Журналістам видання "Букви" вдалось сфотографувати особисту переписку нардепки із чоловіком, якого звати Стас. У листуванні жінка зазначила,  що слухає виступ головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака.

" Ми слухаємо Хомчака. Треба валити з цієї країни”, – написала народна депутатка. 

Однак, що ж все-таки відповів на це повідомлення "Стас" - невідомо, адже подальша розмова стосувалась іншої теми.

Зазначимо, що начальник Генерального штабу та головнокомандувач Збройними силами України Руслан Хомчак, під час свого виступу у Верховній Раді, розповів, що Росія нарощує війська поблизу державного кордону України, зокрема і під виглядом підготовки до навчань “Захід-2021”, котрі проводитимуться спільно з Білоруссю у вересні.

Читайте також
"Слуги народу" планують обговорити відставку Разумкова у Трускавці (відео) "Слуги народу" планують обговорити відставку Разумкова у Трускавці (відео)
Депутати "Слуги народу" з'їхалися на збори парламентської фракції, які цими вихідними відбудуться в Трускавці Львівської області.
Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину
Депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог.
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Loading...
Load next