До Верховної Ради пройшов Андрій Аксьонов, у якого є російське громадянство

До Верховної Ради пройшов Андрій Аксьонов, у якого є російське громадянство
На довиборах до Верховної Ради на окрузі №50, у Донецькій області визнали обраним народним депутатом Андрія Аксьонова.

Інформаційна агенція УНІАН передає, що протокол про встановлення результатів виборів в цьому окрузі всі члени Центрвиборчкому підписали 9 квітня на засіданні.

Зазначимо, що Центральна Виборча Комісія визнала обраним народним депутатом Андрія Аксьонова. Однак, його підозрюють у сепаратизмі та співпраці з бойовиками РФ.

Зокрема, Андрій Аксьонов має російське громадянство. Вперше про це заговорили ще в 2017 році. Тоді народний депутат Дмитро Лубінець демонстрував заяву, написану, за його словами, особисто Аксьоновим, про отримання паспорта РФ.

Це підтвердив журналіст й представник України у мінській ТКГ Денис Казанський повідомив, що Андрій Аксьонов є одним з організаторів так званого "референдуму" в 2014 році й має російське громадянство. Це зокрема підтвердили й  у Службі Безпеки України.

Нагадаємо, що на довиборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №50 (м. Покровськ Донецької області), згідно з протоколом, перемогу здобув Андрій Аксьонов, висуванець від політичної партії “Порядок”. Він отримав 65,46% підтримки – за нього проголосували 19 тис. 949 виборців.
 

 

Читайте також
ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом
Центральна виборча комісія визнала Василя Вірастюка народним депутатом на довиборах на Івано-Франківщині. Відповідний протокол затвердили сьогодні, 19 травня.
Скандальний депутат Яценко не встав під час виконання гімну України (відео) Скандальний депутат Яценко не встав під час виконання гімну України (відео)
Народний депутат Антон Яценко, який нещодавно став членом фракції “Батьківщина”, демонстративно відмовився вставати під час виконання гімну України в Уманській міській раді.
Скандальний Аксьонов під вигуки "ганьба" склав присягу у Верховній Раді (відео) Скандальний Аксьонов під вигуки "ганьба" склав присягу у Верховній Раді (відео)
Під час блокування трибуни, скандальний депутат Аксьонов склав присягу з суддівської ложі під вигуки "ганьба". Трибуну блокували близько десяти депутатів з фракцій "Голос" та "Європейська солідарність".
Loading...
Load next