"Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах

"Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах
Збільшення кількості російських військ на кордоні з Україною – це лише спроба Росії залякати Захід. Повномасштабного вторгнення не передбачається.

Про це розповів Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з американськими журналістами, що його супроводжували протягом останньої поїздки на Донбас, передає Time.

За його словами, якби Росія мала намір вторгнутися в Україну, її війська "могли б постаратися трохи більше" (як це було у 2014), щоб "зберегти елемент несподіванки".

Проте, росіяни лише розповсюджують фото накопичення своїх військ у соцмережах та відправили військові кораблі, щоб загрожувати Україні з моря.

Вони хочуть, щоб ми боялися. Вони хочуть, щоб Захід боявся – сили Росії, її могутності. Тут немає великого секрету, - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський намагався поговорити з Путіним після загибелі чотирьох українських воїнів і поранення ще двох бійців під Шумами 26 березня, однак він відмовився. 

Читайте також
У Зеленського відповіли на пропозицію Кремля провести нормандську зустріч на Донбасі У Зеленського відповіли на пропозицію Кремля провести нормандську зустріч на Донбасі
Нормандська зустріч на Донбасі за участю представників так званих Донецької та Луганської "народних республік" може розмити саму ідею переговорів. Представники "ЛДНР" є ще одним обличчям російської сторони.
Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень
Завтра, 28 квітня, відбудеться відеоконференція загального засідання Тристоронньої контактної групи.
"Ми повинні нарешті вивчити уроки історії": глава МЗС Литви заявив, що поступки Росії лише стимулюватимуть її агресію "Ми повинні нарешті вивчити уроки історії": глава МЗС Литви заявив, що поступки Росії лише стимулюватимуть її агресію
Раніше у РФ заявили, що не збираються йти на компроміси щодо своїх вимог.
Loading...
Load next