Скандальний депутат Яценко не встав під час виконання гімну України (відео)

Скандальний депутат Яценко не встав під час виконання гімну України (відео)
Народний депутат Антон Яценко, який нещодавно став членом фракції “Батьківщина”, демонстративно відмовився вставати під час виконання гімну України в Уманській міській раді.

Політика неодноразово просили піднятися з крісла, однак той продовжував й надалі шукати щось у своєму телефоні. Крім цього, народний депутат перебував у приміщенні, де було багато людей, без маски.

На відео, яке оприлюднили у Telegram-каналі STERNENKO, видно, що усі присутні в залі стоять під час виконання гімну, тоді як Яценко, навіть не помічаючи, що відбувається довкола, дивиться у телефон.

Зазначимо, що Антон Яценко увійшов до складу фракції “Батьківщина” лише 18 травня. Відомо, що він є нардепом чотирьох скликань Верховної Ради. У 2007 році він пройшов до парламенту за списками “Батьківщини”. З 2012 року обирався по виборчому округу №200 на Черкащині: у 2012 році – від Партії регіонів, у 2014 та 2019 роках – як самовисуванець.

Депутат Яценко відомий також через корупційні схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості, яка була відома як "площадки Яценка".

Читайте також
ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом ЦВК визнала Вірастюка обраним народним депутатом
Центральна виборча комісія визнала Василя Вірастюка народним депутатом на довиборах на Івано-Франківщині. Відповідний протокол затвердили сьогодні, 19 травня.
Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео) Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео)
Позафракційний нардеп Владислав Поляк став першим депутатом, який підпадає під дію закону про криміналізацію неособистого голосування - кнопкодавства.
Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича
Скандальний депутат Верховної Ради від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа вже не вперше похвалив режим самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та спецоперацію із затримання опозиціонера та журналіста Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича.
Loading...
Load next