Суд арештував майно підозрюваного у держзраді нардепа від "ОПЗЖ" Козака

Суд арештував майно підозрюваного у держзраді нардепа від "ОПЗЖ" Козака
Яке саме майно потрапило під арешт наразі невідомо. Окрім цього, відносно особи Тараса Козака діють санкції, введені за фінансування тероризму.

На майно соратника Віктора Медведчука та народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Тараса Козака, Печерський районний суд міста Києва наклав арешт. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора, повідомляє видання "РБК-Україна".

Відомо, що відповідне рішення ухвалили за клопотанням ОГП.

Так, Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно Козака, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що  Тараса Козака також підозрюють у державній зраді, як і Віктора Медведчука, 11 травня відповідну підозру підписала генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Та під час оголошення підозри Тарас Козак перебував вже за межами України. Згодом Медведчук повідомив, що його соратник перебуває на лікуванні у Білорусі. Та генпрокурорка не підтвердила цю інформацію, а на брифінгу щодо вручення підозр очільник Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що Козак ймовірно переховується на території Росії.  Проте, у будь-якому випадку нардеп не надавав інформацію про свій лікарняний до Верховної Ради - свого місця роботи. 

Зокрема, з'явилась інформація, що депутат-втікач Тарас Козак, 24 лютого на літаку Embraer 650 з бортовим номером ОЕ-ITA, яким користується білоруський олігарх Микола Воробей, покинув територію України

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку
Кум Путіна переконаний, що "справедливим рішення суду" буде лише ухвала, яка не продовжить його домашній арешт.
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Loading...
Load next