Суд дозволив заочне слідство стосовно Януковича у справі про захоплення влади

Суд дозволив заочне слідство стосовно Януковича у справі про захоплення влади
Справу можна буде розслідувати за відсутності підозрюваного.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив прокурор Денис Іванов.

Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання прокуратури щодо надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування (заочне слідство) стосовно експрезидента Віктора Януковича у справі про захоплення державної влади.

В Офісі генерального прокурора повідомили: рішення суду про заочне взяття під варту надає право стороні обвинувачення розпочати стосовно Януковича процедуру екстрадиції.

Сьогодні орієнтовно о 8-й годині у суді оголошено рішення. Було задоволене наше клопотання, і суд надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування, тобто, за відсутності підозрюваного, - зазначив Іванов.

Читайте також
"Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео) "Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео)
Зазначимо, що 9 грудня, Міністерство фінансів США в рамках акта Магнітського ввело санкції проти Портнова.
Суд дозволив заочне розслідування проти Януковича щодо справи розстрілів на Майдані Суд дозволив заочне розслідування проти Януковича щодо справи розстрілів на Майдані
Януковичу інкримінують масове вбивство і тероризм, організовані у змові із тодішніми керівниками МВС і СБУ.
Справа про Межигір'я: суд заочно арештував Януковича Справа про Межигір'я: суд заочно арештував Януковича
Експрезидента України Віктора Януковича підозрюють у справі щодо заволодіння резиденцією шляхом зловживання своїм службовим становищем.
Loading...
Load next