В Офісі Президента розповіли, за яких умов Арсен Аваков може піти у відставку

В Офісі Президента розповіли, за яких умов Арсен Аваков може піти у відставку
Якщо в Україні відбудеться ще один резонансний злочин за участю поліцейських, то міністр МВС Арсен Аваков може піти у відставку.

У ОП зазначили, що Аваков зможе залишитися тривалий час на посаді лише за умови, якщо в Україні більше не відбудеться злочинів за участю поліцейських, як-от вбивство п’ятирічного Кирила Тлялова в Переяславі чи зґвалтування жінки у відділку поліції в Кагарлику. Про це повідомили на Банковій журналістам «Новое время».

Якби Кагарлик стався зараз, то президент публічно попросив би міністра піти у відставку. Тепер Володимир Олександрович більш рішучий, ніж рік тому, — повідомив високопоставлений співробітник ОП.

В Офісі Президента зазначають, справа Шеремета також «слизька» для міністра. Проте, вона навряд чи призведе до відставки.

Окрім цього, у пресслужбі ОП офіційно спростували бажання звільнити Авакова з Кабміну.

Нагадаємо, що раніше в Офісі Президента розглядали можливість звільнення Авакова. Посадовець очолив Міністерство внутрішніх справ у лютому 2014 року й керує відомством дотепер. Громадськість неодноразово звинувачувала його у невдалій поліцейській реформі, що призвела до потрапляння в ряди правоохоронців кадрів, котрі були причетні до розгонів й розстрілів учасників Євромайдану у 2014 році.

Читайте також
"Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео) "Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео)
Кілька десятків людей зібралося біля будівлі МВС, святкуючи відставку Авакова.
Міністр внутрішніх справ Аваков офіційно подав заяву на звільнення Міністр внутрішніх справ Аваков офіційно подав заяву на звільнення
Арсен Аваков був єдиним міністром, який прийшов після зміни влади в Україні 2014 року та працював ще за часів Порошенка і не втратив своєї посади.
Зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику: після атестації 30 із 38 копів залишили на посадах Зґвалтування жінки поліцейськими в Кагарлику: після атестації 30 із 38 копів залишили на посадах
З 38 поліцейських, які працювали у Кагарлицькому райвідділі, де минулого року зґвалтували жінку залишилось працювати лише 30 - шість з них отримали підвищення, а одного звільнили.
Loading...
Load next