"Обурлива війна, яку розв'язала Росія": Кулеба відповів на слова Лаврова

"Обурлива війна, яку розв'язала Росія": Кулеба відповів на слова Лаврова
Обурливою є війна, яку Російська Федерація розв’язала на Донбасі і яка призвела до загибелі понад 14 тисяч осіб.

Очільник російського МЗС Сергій Лавров назвав "обурливими" слова президента України Володимира Зеленського про те, що проросійськи налаштованим українцям варто залишити Донбас. Однак, глава МЗС України Дмитро Кулеба назвав обурливою ту війну, яка Російська Федерація принесла на схід України.

Про це Кулеба написав на своїй сторінці у Twitter.

Зокрема, раніше Зеленський звернувся до жителів тимчасово окупованого Донбасу й порадив їм вирішити, чи хочуть вони жити в Україні, чи ні. Однак, після цього Лавров грубо сказав, що Зеленському "треба переглянути серіал, бо тоді він викладав ідеї методом мистецтва", оскільки це, за його словами, мовляв, у політика виходило краще.

Нагадаємо, що раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав саміт "Кримської платформи" щодо деокупації півострова "шабашем". Однак, український очільник МЗС Дмитро Кулеба задоволений нервовою реакцією Лаврова й нагадав, що наразі він перебуває у Криму незаконно, який він напередодні відвідав. 

Читайте також
Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії
У Міністерстві закордонних справ України задоволені нервовою реакцією Кремля на "Кримську платформу".
"Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну "Буде багато загиблих російських солдатів": Кулеба застеріг Путіна щодо ймовірного наступу на Україну
Міністр закордонних справ України запевнив, що не очікує, що сили НАТО воюватимуть проти Росії разом з українськими військами.
Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч Кулеба заявив, що РФ відвела від кордону з Україною лише 12 тисяч військових із ста тисяч
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що про реальне відведення російських військ від кордону не може йтись, оскільки зі 100 тисяч бойовиків наразі відвели лише 12.
Loading...
Load next