"Україна – це країна, де все можливо": Зеленський виступив у Стенфорді (відео)

"Україна – це країна, де все можливо": Зеленський виступив у Стенфорді (відео)
Глава держави заявив, що для України важливо повернути окуповані Росією Крим і Донбас, а також стати успішною країною.

У межах робочого візиту до США Президент України Володимир Зеленський відвідав Стенфордський університет у Каліфорнії та виступив перед експертним середовищем цього славетного навчального закладу.

Про це повідомила пресслужба голови держави.

Про це президент України сказав під час зустрічі зі студентами, викладачами та представниками експертного середовища Стенфордського університету (трансляція виступу президента велася Офісом президента у Facebook).

В усьому світі відома американська мрія. Але ми втратили чимало часу. У нас немає часу мріяти. У нас немає мрії. У нас є українська мета. І це, звісно, не тільки цифровізація. Ми повертаємо своїх людей. Для нас це дуже важливо, повернути, і повернути Крим, повернути Донбас. Ми будемо сильною, впевнений, успішною країною. Лідером Європи, - наголосив Зеленський.

Глава держави наголошує на тому, що "можливо все". Він запросив усіх присутніх до України, аби на власні очі переконатись у цьому.

До того ж, Володимир Зеленський сказав, що прагне, аби у майбутньому українці могли голосувати на виборах в режимі онлайн через всесвітню мережу Інтернет.

Мабуть, найвідомішою промовою, проголошеною тут, у Стенфорді, є промова Стіва Джобса. Колись Apple починав свій шлях у гаражі, починав шлях, на перший погляд, божевільних ідей, і Україна має схожу ситуацію. Колись ми з командою сиділи у невеликому офісі, генерували ідеї, у які, до речі, ніхто не вірив. Про які казали те, що часто казали Стіву Джобсу - це неможливо, - розповів Зеленський.

У цьому моменті президент України продемонстрував iPhone і розповів про українське творіння "Держава у смартфоні".

Читайте також
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли
Дати зустрічі лідерів України та Сполучених Штатів змістили через логістичні та протокольні нюанси.
В Офісі Президента обговорили візит Зеленського до США В Офісі Президента обговорили візит Зеленського до США
Представники Офісу Президента разом із представниками американського посольства обговорили майбутній візит Володимира Зеленського у Білий дім.
Loading...
Load next