"Є жіночка": Данілов заявив, що в Україні з'явилась жінка-олігарх (відео)

"Є жіночка": Данілов заявив, що в Україні з'явилась жінка-олігарх (відео)
Зокрема, у "Слузі народу" сподіваються, що за законопроєкт про олігархів народні депутати можуть проголосувати у другій половині вересня.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов зробив резонансну заяву, що в Україні з'явилася жінка-олігарх. Однак, Данілов не став уточнювати кого має на увазі й не назвав її імені, але підкреслив, що "вона не одна". Про це під час спілкування з журналістами на форумі Ялтинська європейська стратегія (YES) повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомило видання LB.ua.

Щодо олігархів – це така чоловіча (справа), але є вже одна жіночка. Ви відразу – хто. Вона не одна, - наголосив Данілов.

Зокрема, секретар Данілов також підкреслив, що здивований тим, що уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова запропонувала направити до Венеціанської комісії законопроект президента Володимира Зеленського про олігархів.

Якщо омбудсмен починає захищати олігархів, то я вважаю, що ми рухаємося в правильному напрямку. Це взагалі перфектна річ, - зауважив Олексій Данілов.

Щодо жінки-олігарха, у Telegram-каналі Сергія Лещенка - колишній народний депутат, а нині член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко прокоментував цю заяву секретаря РНБО й назвав прізвище ймовірної жінки-олігарха.

З високою часткою ймовірності можу стверджувати, що першою жінкою-олігархом може стати Галина Герега, - заявив Лещенко.

Зауважимо, що Галина Герега та її чоловік Олександр є власниками мережі торгівельних центрів "Епіцентр". Зокрема, у списку Forbes 2021 року вони посідають 6 місце серед найбагатших українців зі статками в 1,7 мільярда доларів.

Нагадаємо, що раніше секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов заявив, що Україна має позбутися кирилиці і перейти на латиницю, а діти з садочка повинні вивчати англійську.

Так, секретар Данілов наголосив, що виступає за те, щоб в Україні змалечку діти вчили дві мови – українську та англійську, а також перехід на латинку, на його думку, буде важливим кроком.

Читайте також
Що обговорюватимуть секретарі РНБО під час зустрічі у Вільнюсі Що обговорюватимуть секретарі РНБО під час зустрічі у Вільнюсі
Данілов переконаний: Росія робить все можливе для того, щоб захопити Білорусь.
У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що ситуація із вимушеною посадкою у Мінську літака авіакомпанії Ryanair має всі ознаки операції спецслужб Російської Федерації.
В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту
Під час вчорашнього засідання Ради національної безпеки і оборони у таємному режимі також розглядали питання про створення кібервійськ.
Loading...
Load next