Побуває на передовій і у Маріуполі: Зеленський прибув на Донбас (фото)

Побуває на передовій і у Маріуполі: Зеленський прибув на Донбас (фото)
У День захисників і захисниць України президент, 14 жовтня, Володимир Зеленський прибув на Донбас. Глава держави планує відвідати наших військовослужбовців на передовій.

Президент України Володимир Зеленський, 14 жовтня, розпочав робочу поїздку, у межах якої відвідає Донецьку та Луганську області. Окрім цього, в Офісі президента зазначили, що Зеленський побуває на передових позиціях української армії у районі проведення Операції об’єднаних сил.

Президент побуває на передових позиціях українських військових у районі проведення Операції об'єднаних сил, - йдеться у повідомленні.

Також заплановано відвідання Маріуполя, де президент візьме участь в урочистостях з нагоди Дня захисників і захисниць України. Також президент ознайомиться з об’єктами, які споруджують у межах Національної програми “Велике будівництво”.

Нагадаємо, що Зеленський привітав українців із Днем захисників і захисниць України. Глава держави подякував військовим за сумлінне виконання військового, службового та громадянського обов'язку, відвагу, героїзм і самопожертву. До привітань президента долучилася і перша леді Олена Зеленська, яка розповіла про героїчний подвиг українок у ЗСУ "нарівні з чоловіками".

Зауважимо, що День захисника і захисниць України – свято, що започатковано з 2014 року й святкується щорічно 14 жовтня, водночас з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Воно є державним святом та вихідним днем. Україна ж почала офіційно відзначати День захисника у 2015 році - тоді ж влада скасувала святкування Дня захисника вітчизни (23 лютого).

Читайте також
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next