Сотні мільйонів на помічників депутатів: син Шефіра отримав з бюджету 600 тисяч гривень (відео)

Сотні мільйонів на помічників депутатів: син Шефіра отримав з бюджету 600 тисяч гривень (відео)
Микита Шефір – син першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра –– працює помічником народного депутата "Слуги народу" Юрія Кісєля.

Син першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра, Микита Шефір за майже два роки роботи у Верховній Раді отримав близько 600 тисяч гривень. За даними розслідувачів BIHUS info, Микита Шефір "отримує регулярні виплати з бюджету".

Часто суми різні, але переважно це 24 тисячі гривень на місяць і періодичні надбавки у кількадесят тисяч гривень, - йдеться у повідомленні.

Загалом за два роки роботи у Верховній Раді Микита Шефір отримав майже 600 тисяч гривень, вважають журналісти. При цьому парламентські кореспонденти видання заявили, що практично не бачили Микиту у будівлі Верховної Ради.

Одна біда – ми ніколи його там (у ВР) не бачили, - переконують розслідувачі.

Нагадаємо, що поблизу Києва сьогодні, 22 вересня, біля Лісників невідомі обстріляли автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського, Сергія Шефіра. За фактом обстрілу машини першого радника президента відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією замах на вбивство двох і більше осіб. Невстановлені особи, за попередніми даними, з автоматичної зброї калібру 7,62 здійснили близько 10 пострілів.

Читайте також
Верховна Рада підтримала зміни щодо підвищення прожиткового мінімуму в Україні Верховна Рада підтримала зміни щодо підвищення прожиткового мінімуму в Україні
Парламент під час сьогоднішнього засідання, яке відбулось 2 червня, у першому читанні підтримав законопроєкт №3515 який передбачає зміни у формуванні прожиткового мінімуму "та створення передумов для його підвищення".
Прогули у Верховній Раді: Порошенко, Арахамія та Тимошенко залишаться без депутатських виплат Прогули у Верховній Раді: Порошенко, Арахамія та Тимошенко залишаться без депутатських виплат
Низка українських нардепів залишаться без депутатських виплат, оскільки "прогуляли" чимало засідань Верховної Ради або ж профільних комітетів.
Суд конфіскував у скандального Киви 1,2 млн грн доходу від "жомової ями" Суд конфіскував у скандального Киви 1,2 млн грн доходу від "жомової ями"
Скандальний нардеп Ілля Кива у 2019 році задекларував дохід у 1,2 млн гривень від здачі в оренду жомової ями в Полтавській області.
Loading...
Load next