Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу"

Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу"
Раніше Буймістер не голосувала за президентський законопроєкт про деолігархізацію в обох читаннях та не підтримувала відкликання з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Депутатку Людмилу Буймістер виключили з "Слуги народу" — раніше вона не підтримала закон про олігархів. Відповідну заяву фракції зачитав на сьогоднішньому засіданні голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, повідомляє "Українська правда".

Прийшла інформація від фракції Слуга народу. Йдеться про те, що, відповідно до частини 3 статті 60 закону про регламент Верховної Ради, повідомляємо про виключення з парламентської фракції політичної партії Слуга народу Буймістер Людмили Анатоліївни, - заявив Стефанчук.

Зауважимо, що учора, 18 жовтня, фракція "Слуга народу" на засіданні ухвалила рішення ініціювати виключення зі свого складу народної депутатки Людмили Буймістер. 

За словами самої Людмили Буймістер, основною причиною її виключення є те, що вона "часто з’являється на екранах телебачення, часто спілкується з журналістами і розповідає позицію, яка відрізняється від основної у фракції, щодо того, що відбувається в країні".

Нагадаємо, що народна депутатка Людмила Буймістер звернулася до керівництва президентської партії і фракції "Слуга народу" з проханням виключити Галину Третьякову з лав "слуг народу". Буймістер переконана, що після скандальних висловлювань про смерть Антона Полякова, Третьякова повинна скласти свій депутатський мандат.

Приводом до цього стала поведінка Третьякової, яка після звістки про смерть Полякова неоднозначно висловилась про свого колегу у партійному чаті "слуг народу". Згодом, нардеп Олексій Гончаренко також опублікував ще одне повідомлення Третьякової щодо смерті Полякова: "І не кличте до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв’язку не перебувала. А плакати буду тільки за слугами народу", - написала нардепка.

Читайте також
Комітет ВР України не підтримав відставку Авакова: депутати самостійно вирішуватимуть питання щодо звільнення міністра Комітет ВР України не підтримав відставку Авакова: депутати самостійно вирішуватимуть питання щодо звільнення міністра
Тепер долю міністра будуть вирішувати депутати на засіданні у Верховній Раді.
За "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч: Разумков розповів про підкуп депутатів (відео) За "деякі відставки" в Раді пропонують по 50-100 тисяч: Разумков розповів про підкуп депутатів (відео)
Він не уточнив, для відставки кого саме відбувається ймовірний підкуп, але пообіцяв також офіційно звернутися до правоохоронних органів.
"Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео) "Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео)
Під час пленарного засідання у Верховній Раді був зафіксований "антирекорд" із неявки депутатів на роботу - зареєструвалися лише 132 народних депутати з більш ніж 400.
Loading...
Load next