Понад 80% шкільних меню затвердила Держпродспоживслужба у західних областях

Понад 80% шкільних меню затвердила Держпродспоживслужба у західних областях
Нові норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення запрацювали з 1 вересня 2021 року.

Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька поділилась результатами роботи, під час регіонального форуму, присвяченого реформуванню шкільного харчування, що наразі проходить у Львові. Повідомляє Гал-Інфо.

Держпродспоживслужба затвердила понад 80% шкільних меню у західних областях, а ще 20% повернула на доопрацювання.

Держпродспоживслужба повертає на доопрацювання незначну кількість меню, що надходять нам на затвердження. Помилки, звісно, допускаються, однак ми їх виявляємо й завдяки системній спільній роботі на результат нам вдається вирішити проблеми. Це свідчить про те, що реформа шкільного харчування, ініційована першою леді України Оленою Зеленською, просувається у вірному напрямку, - зазначила Владислава Магалецька.

Найбільший показник затверджених меню серед областей має Закарпатська область (97%) та Вінницька область (96,6%). У Львівській та Рівненській областях затверджено по 81,5% шкільних меню. У Волинській області затверджено 63% поданих на розгляд меню.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Харчування для школярів: яким буде нове шкільне меню для українських дітей (відео) Харчування для школярів: яким буде нове шкільне меню для українських дітей (відео)
Безпечно, корисно та головне смачно. В Україні серйозно взялися напрацьовувати нове шкільне меню. До цього планують залучити професійних шеф-кухарів, організувавши конкурс. Мета одна – створити гідне харчування для школярів та дошкільнят.
Повернулися за парти: відсьогодні учні 1-4 класів у Львові навчаються у звичному режимі (відео) Повернулися за парти: відсьогодні учні 1-4 класів у Львові навчаються у звичному режимі (відео)
Шкільний процес відбуватиметься з дотриманням усіх протиепідемічних правил та за умови повністю вакцинованих освітян. Нещеплених вчителів тимчасово відсторонять від роботи.
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Loading...
Load next