Офіс Генпрокурора підписав арешт Порошенка — джерела

Офіс Генпрокурора підписав арешт Порошенка — джерела
Клопотання про арешт підписав в. о. Генпрокурора Олексій Симоненко.

У ЗМІ повідомляють, що виконувач обов’язків Генерального прокурора Олексій Симоненко підписав клопотання про арешт експрезидента та лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка, призначивши заставу в сумі 1 мільярд гривень.

Про це повідомляють три окремих джерела «Главкома», наближені до Офісу Генпрокурора. 

Зазначено, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова зараз теж перебуває в Києві. Проте, за даними тих же джерел, вона пішла у відпустку. 

Коротка довідка:

Новина може доповнюватися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Звинувачують у всьому Зеленського: замість Порошенка до ДБР пішов його адвокат Звинувачують у всьому Зеленського: замість Порошенка до ДБР пішов його адвокат
20 грудня Порошенка повідомили про підозру в держзраді та сприянні діяльності терористичних організацій у справі про постачання вугілля з ОРДЛО.
"Не на політичних мотивах": США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка "Не на політичних мотивах": США та Велика Британія уважно стежать за справою проти Порошенка
Американські дипломати прокоментували кримінальне провадження проти колишнього президента України.
Loading...
Load next