"Нахабно ігнорує звернення": співробітники Нацполіції вимагають відставки Монастирського з МВС

"Нахабно ігнорує звернення": співробітники Нацполіції вимагають відставки Монастирського з МВС
Верховна Рада підтримала призначення Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ у липні 2021 року.

Співробітники Національної поліції вимагають відставки міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського. Про це йдеться у петиції на сайті президента від 30 грудня 2021 року. Її автором є Роман Башенко.

Від імені співробітників Національної поліції України та членів їх сімей вимагаємо прийняти до розгляду питання щодо звільнення з посади міністра внутрішніх справ України гр. Монастирського Дениса Анатолійовича, як чиновника, який не відстоює права на гідне матеріальне становище співробітників Нацполу, 一 йдеться у петиції.

За їхніми словами, Монастирський «нахабно ігнорує звернення від працівників міністерства». 

Станом на теперішній час співробітники Національної поліції знаходяться на межі виживання, що в подальшому може призвести до катастрофи у сфері правоохоронної діяльності, — повідомляється у документі.

Наразі петиція набрала 6959 голосів з необхідних 25 000.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що МВС запропонувало внести деякі зміни до ПДР.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС
За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Loading...
Load next